Stockholm

Kommande LAN-events med LeadOn: Stanna Uppkopplad för framtidens spelupplevelser!

Gamingvänner och framtida ungdomsarrangörer!
Även om vi för tillfället inte har något LAN-event inplanerat, bubblar LeadOn av entusiasm inför framtida möjligheter att samla spelentusiaster under samma tak för oförglömliga gamingupplevelser. Våra LAN, eller som vi ibland kärleksfullt kallar dem, "Gibb", är mer än bara spelsessioner. De är en chans att dyka in i spännande turneringar, dela gemensamma intressen och knyta nya vänskapsband.

Här spelades finalerna för de olika spelen under ett av våra LAN.

Vad är ett LAN med LeadOn?
Våra LAN-events är tillfällen där du kan ta med din egen utrustning och delta i olika spelturneringar, från klassiker som CS:GO och League of Legends till nya favoriter. Vi strävar efter att skapa en välkomnande och mysig stämning för alla deltagare mellan 13-15 år. Tidigare events har inkluderat nattliga turneringar med priser, och allt har ägt rum i ett gemensamt rum för att förstärka känslan av gemenskap.

Varför delta?
- Gemenskap: Upplev samhörighet med andra som delar dina intressen.
- Utveckling: Förbättra dina färdigheter genom vänlig tävlan.
- Ledarskap: Få möjlighet att vara en del av arrangörsgruppen och forma eventet.

LAN deltagare.

För Vuxna och Arrangörer
Vi välkomnar inte bara spelare utan även vuxna och framtida arrangörer som vill bidra till och vara en del av våra event. Att hjälpa till att arrangera ett LAN kan vara en berikande erfarenhet som erbjuder möjligheter till personlig utveckling och att lära sig värdefulla organisatoriska färdigheter.
Om du är vuxen, vill vara med och stötta våra unga arrangörer kan du anmäla ditt intresse via ett formulär som finns länkat nedan.
- För dig som är vuxen (20 år och uppåt) och vill engagera dig ideellt för ungdomar.
Din åsikt som ungdom räknas: Vi älskar att höra potentiella arrangörer! Har du idéer eller förslag på spel, aktiviteter och vill vara en del av arrangörsgruppen? Låt oss veta! Ditt engagemang är vad som gör våra events så speciella. Anmälan till att ansluta dig till arrangörsgruppen gör du via länken nedan!
- För dig som är ungdom (13-19 år)

Någon som spelade sitt playstation konsol under LANET.