Stockholm

LeadOn Turneringar


Upplev spänningen i LeadOns e-sportsturneringar!
Är du redo för utmaningen? På LeadOn är vi stolta över att kunna erbjuda actionfyllda e-sportsturneringar i populära spel som Fortnite, och vi är här för att ge dig all information du behöver för att delta och njuta av varje match!

Våra ungdomsledare arrangerade FIFA turnering på Kulturhuset i Handen.

Kommande turneringar
För närvarande har vi inga turneringar inplanerade, men vi är alltid i full fart med att planera nästa stora event. Våra medlemmar har uttryckt stor entusiasm för Fortnite, särskilt bland yngre spelare i åldern 10-12 år. På grund av detta kan du förvänta dig att en spännande Fortnite-turnering för denna åldersgrupp kommer att arrangeras inom en snar framtid.

Varför ska du delta i våra turneringar?
LeadOns turneringar är mer än bara spel. De erbjuder en chans att:
- Öka prisstorleken: Ju fler som deltar, desto större blir priserna.
- Utveckla dina färdighetergenom vänlig men intensiv tävlan.
- Möta nya vänner som delar ditt intresse för gaming.
- Trygghet i fokus: Vi upprätthåller en strikt nolltolerans mot förminskning och trakasserier av andra spelare under våra turneringar.


Ett av våra lag som kom på andra plats en stor turnering.

Var en del av gemenskapen
Är du intresserad av att bidra till våra event? Vi välkomnar nya ungdomsledare och hjälpare som kan bidra till att göra våra turneringar ännu bättre. Det är en fantastisk chans att engagera sig i gemenskapen och få värdefull erfarenhet inom eventplanering och ledarskap. Våra turneringar är mer än bara spel – de är en fest för gemenskapen och personlig utveckling. Vi ser fram emot att välkomna dig till en av våra framtida turneringar!
Vill du arrangera turneringar? Ansök här!

Håll utkik
Vill du inte missa när nästa turnering annonseras?
Besök vår hemsida leadon.se regelbundet för uppdateringar och detaljer om kommande evenemang. Du kan även anmäla dig för att få SMS-meddelanden om våra framtida turneringar genom att fylla i ditt telefonnummer nedan. Följ oss också på sociala medier för att hålla dig uppdaterad.

[ ] Ja, jag vill få SMS om kommande turneringar!

Observera: Genom att ange ditt telefonnummer samtycker du till att vi skickar SMS till dig om våra framtida evenemang. Du kan när som helst välja att inte längre ta emot dessa meddelanden genom att kontakta oss via det telefonnummer från vilket du får SMS.